masshtabna-pozhezha-stalasya-na-meblevomu-tsekhu-v-chernigovi

Масштабна пожежа сталася в меблевому цеху в Чернігові

 • 12492 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Пожежа сталася на меблевому цеху у Чернігові у ніч на суботу, згоріла покрівля цеху на площі 1000 кв. м, 4 станки для виготовлення меблів та матеріали. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Чернігівській області, передає УНН.

Повідомлення про пожежу цеху з виготовлення меблів, розташованого у виробничому приміщенні, що по провулку Самоквасова, 9-а у м Чернігові, рятувальники отримали 6 січня о 22:22.

Охоронець підприємства помітив вогонь всередині будівлі та зателефонував по "101". У зв'язку з пізнім виявленням та повідомленням про пожежу, як зазначається, на момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів, площа пожежі становила 1000 кв. м та існувала загроза поширення вогню на інші частини будівлі. Тому, до місця пригоди за підвищеним номером виклику були залучені додаткові сили та засоби.

Всього на гасіння пожежі було задіяно 9 одиниць спеціальної техніки та 38 осіб особового складу. Рятувальники о 23:35 локалізували пожежу, а о 5:40 остаточно ліквідували.

"Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю цеху на площі 1000 кв. м., 4 станки для виготовлення меблів та матеріали (деревостружкова плита)", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що причина пожежі та завдані вогнем збитки наразі встановлюються.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП