masshtabna-pozhezha-u-bagatopoverkhivtsi-londona-lyudi-opinilisya-u-pasttsi

Масштабна пожежа у багатоповерхівці Лондона: люди опинилися у пастці

 • 20515 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. У Лондоні горить багатоквартирний будинок, всередині якого люди опинилися в пастці. Про це УНН повідомляє з посиланням на The Guardian.

Сорок пожежних машин і 200 пожежників борються з вогнем у Гренфелл Тауер. Вогонь розгорівся з другого до останнього поверху щонайменше 24-поверхової будівлі.

Повідомлення про пожежу поліція отримала в середу о 1:15 за місцевим часом, правоохоронці і лондонська служба швидкої допомоги приєдналися до лондонських пожежників на місці події. Процес евакуації триває.

Поліція невдовзі після початку пожежі заявила, що на місці події надали медичну допомогу двом людям, які надихалися димом. Як повідомляється, люди опинилися в пастці всередині будинку. У багатоповерхівці живуть понад 200 людей.

Голова ради Кенсінгтона і Челсі Нік Пейджет-Браун заявив, що він працює над тим, щоб встановити, скільки людей було в багатоповерхівці на момент початку пожежі.

"Там могло бути кілька сотень людей. Йдеться про те, щоб встановити, скільки там було на момент початку пожежі", - сказав він.

Причина пожежі невідома.

Мер Лондона Садік Хан назвав пожежу "масштабним інцидентом".

Наразі у швидкій допомозі Лондона повідомили, що 30 постраждалих доправили до п'яти лікарень. На місці перебуває близько 20 автомобілів швидкої допомоги.

Нагадаємо, масштабна пожежа сталася біля Київського вокзалу в Москві.

Українські Національні Новини

Новини Світу