matios-rozpoviv-khto-proviv-instsenuvannya-vbivstva-babchenka

Матіос розповів, хто провів інсценування вбивства Бабченка

 • 11739 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Служба безпеки України та Головна військова прокуратура разом провели інсценування вчинення вбивства Аркадія Бабченка заради його життя і ось маємо такий результат. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник Генерального прокурора України — головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає УНН.

Матіос подякував колегам з СБУ і “своїм хлопцям з Головної військової прокуратури”.

“Саме вони (як прокурори) поспіль майже місяць опікувалися і будуть надалі процесуально керувати кримінальним провадженням про підготовку вбивства журналіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабченку та його родині нададуть цілодобову охорону

Саме СБУ та ГВП разом провели інсценування вчинення вбивства Аркадія заради його життя і ось маємо такий результат. Все”, — додав він.

Матіос також зазначив, поки від коментарів утримається

“А Бабченку зичу прожити до 96 років саме так, як він і планував”, — резюмував заступник Генерального прокурора України.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялось, що він після пострілів у спину помер у кареті “швидкої”.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. Російські слідчі заявили, що хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що Бабченко живий, і розповів деталі спецоперації із запобігання убивства.

Українські Національні Новини

Суспільство