mayzhe-300-didiv-moroziv-ta-sniguronok-proydutsya-svyatkovoyu-khodoyu-u-vinnitsi

Майже 300 Дідів Морозів та Снігуроньок пройдуться святковою ходою у Вінниці

 • 8433 переглядiв

ВІННИЦЯ-КИЇВ. 11 грудня. УНН. У День Святого Миколая у Вінниці о 16:00 розпочнеться святкова хода Дідів Морозів та Снігуроньок. Близько трьохсот новорічних героїв пройдуться від площі Тараса Шевченка до Майдану Незалежності. Про це розповів директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук, пише УНН із посиланням УНН-Центр.

“Святкова Хода буде до Резиденції Діда Мороза і Святого Миколая, яку ми відкриваємо 19 грудня. У ході візьме участь близько 300 учасників. Згодом учасники перейдуть до Центрального парку, де о 18:00 відбудеться відкриття головної ялинки Вінниці”, — розповів М.Філанчук.

У вінницькій Резиденції з 19 по 25 грудня працюватиме Святий Миколай, а вже з 25 грудня по 15 січня — Дід Мороз.
“Цього року виконувати роль Снігуроньок ми запросили учасниць конкурсу „Міс Вінниця“. Роль Дідів Морозів приміряють на себе вінницькі зірки, зокрема музиканти, а також актори театру імені Садовського”, — сказав посадовець.

Також уже за традицією у Вінниці відкривається школа Дідів Морозів та Снігуроньок — фестиваль для юнаків та дівчат з усієї країни.

“Приїдуть учасники школи Дідів Морозів України — з Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської та Київської областей. Вже заявили про свою участь більше 50 осіб, але заявки ще приймаються”, — розповів М.Філанчук.

Традиційно головні новорічні герої — Бородань та його внучка вітатимуть вінничан із святами і в громадському транспорті Вінниці.

Українські Національні Новини

Суспільство