mayzhe-500-rodin-otrimali-dopomogu-vid-blagodiynogo-fondu-sergiya-tsyupka

Майже 500 родин отримали допомогу від благодійного фонду "Сергія Цюпка"

 • 1235037 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Майже 500 родин отримали допомогу від благодійного фонду "Сергія Цюпка". Фонд опікується жителями населених пунктів Київщини, які найбільше постраждали від російських окупантів.

«Ми співпрацюємо з місцевими адміністраціями й формуємо гуманітарні бокси на підставі потреб мешканців», - розповідають у фонді «Сергія Цюпка».

За словами благодійників, це продукти довготривалого зберігання та швидкого приготування. Такі прохання, у першу чергу, пов’язані з віяловими відключеннями електрики внаслідок обстрілів об’єктів критичної інфраструктури. Допомогу від благодійників вже отримували жителі декількох сіл, зокрема - і Горенка, і Мощун.

Днями представники фонду «Сергія Цюпка» завітали до села Озера (Бучанський район). 150 жителів — родини з дітьми, громадяни поважного віку — отримали гуманітарні бокси. «Олія, борошно, консерви, крупи, дитяче харчування. Те, чого потребують люди, намагаємося допомогти кожному, хто до нас звертається», - розповіли у благодійному фонді «Сергія Цюпка».

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу