microsoft-pryznachyla-novoho-kerivnyka-windows-i-surface

Microsoft призначила нового керівника Windows і Surface

 • 111599 переглядiв

Microsoft призначила Павана Давулурі новим керівником підрозділів Windows і Surface, об'єднавши дві команди під його керівництвом.

Паван Давулурі очолить підрозділи Microsoft Windows та Surface, які працюватимуть разом, передає УНН із посиланням на The Verge.

Деталі

 Microsoft призначила Павана Давулурі новим керівником підрозділів Windows і Surface. The Verge, ознайомилась із внутрішньою запискою за підписом керівника відділу дослідів та приладів Раджеша Джа, в якій йдеться про те, що це дозволить застосувати цілісний підхід до створення компонентів, систем, досвіду та пристроїв, починаючи від клієнтів Windows і закінчуючи хмарними технологіями, в епоху штучного інтелекту.

Згідно з його профілем на LinkedIn, Давулурі провів всю свою професійну кар'єру в Microsoft, приєднавшись до компанії ще в 2001 році. Він тісно співпрацював з AMD і Qualcomm над чіпами для лінійки Surface.

У минулому році після несподіваного переходу Паноса Паная в Amazon, Microsoft розділила групи Windows і Surface під керівництвом двох різних керівників. Давулурі взяв на себе роботу над кремнієм і пристроями Surface, а Михайло Парахін очолив нову команду, зосереджену на Windows і веб-досвіді.

Тепер Windows і Surface будуть об’єднані під керівництвом відповідатиме Давулурі, оскільки Парахін "вирішив спробувати себе в нових ролях", пише видання.

Нагадаємо

Компанії Amazon, Microsoft та Google закриють доступ до своїх хмарних сервісів для користувачів рф з 20 березня 2024 року.

Microsoft та Intel підписали угоду на суму 15 мільярдів доларів, згідно з якою Intel вироблятиме мікрочіпи, розроблені Microsoft.

Amazon передав близько 6 тисяч планшетів та електронних книг для українських школярів. 

Флорида обмежить доступ неповнолітніх до соціальних мереж26.03.24, 11:44 • [views_0]