milyonerami-loto-zabavi-z-pochatku-roku-stali-vzhe-19-gravtsiv

Мільйонерами “Лото-Забави” з початку року стали вже 19 гравців

 • 6814 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. З початку року мільйонерами державної лотереї “Лото-Забава” стали 19 гравців з різних куточків України. Про це повідомив оператор державних лотерей “М.С.Л.” на своєму сайті, передає УНН.

Так, станом на 13 грудня поточного року, лічильник нарахував 19 мільйонерів за десять місяців 2016 року і 258 мільйонерів за весь час існування лотереї.

Цього року оператор державних лотерей “М.С.Л.” на численні прохання гравців розширив доступ до лотереї “Лото-Забава”, надавши можливість купувати білети онлайн. І вже декілька гравців виграли мільйони гривень завдяки білету, придбаному онлайн на сайті.

Нагадаємо, під час розіграшу лотереї “Лото-Забави” 20 листопада одночасно було виграно джекпот у розмірі 3 млн грн, один з головних грошових призів у розмірі 1 млн грн, 200 тисяч гривень, а також автомобіль.

Як раніше повідомляв УНН, у жовтні лотерея “Лото-Забава” була визнана рекордсменом з лотерейних виграшів. Так, 9 жовтня 2016 року експерт Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін зафіксував, що найбільше лотерейних мільйонерів в Україні з’явилося саме завдяки “Лото-Забава”.

Українські Національні Новини

Суспільство