mingarelli-rozpoviv-pro-model-modernizatsiyi-ukrayini

Мінгареллі розповів про модель модернізації України

 • 13398 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Угода про асоціацію з Європейським Союзом є моделлю модернізації для України. Про це сьогодні сказав голова представництва ЄС в Україні Хью Мінгареллі під час другої міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова та Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального і безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО" у Києві, передає кореспондент УНН.

"Угода про асоціацію – це модель для модернізації України. але поки що вона не перенесена на інституційні терени. Ми маємо з цим щось зробити в Раді, можливо, в новому складі Ради. Якщо ви бажаєте більшої ефективності, слід поміркувати над цими питаннями", - зазначив посол.

Як повідомляв УНН, в угоді про асоціацію з Європейським Союзом є багато слабких місць, але громадянам потрібно пояснити, що повна її реалізація покращить рівень життя громадян. Про це сьогодні сказав голова представництва ЄС в Україні Хью Мінгареллі під час другої міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова та Україна: посилення міжпарламентського компоненту регіонального і безпекового співробітництва та розвиток взаємодії з ЄС та НАТО" у Києві.

Українські Національні Новини

Політика