ministerstva-uzghodyly-protypozhezhni-zakhody-uprodovzh-roku-obitsiaiut-aktyvizuvaty-roziasniuvalnu-robotu-z-naselenniam

Міністерства узгодили протипожежні заходи упродовж року: обіцяють активізувати роз’яснювальну роботу з населенням

 • 29674 переглядiв

Уряд погодив заходи щодо запобігання лісовим пожежам, захисту торфовищ та сільськогосподарських угідь до 2024 року, а також посилення інформаційно-роз'яснювальної роботи з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки під головуванням віце-прем’єр-міністра Олександра Кубракова разом з представниками Міндовкілля, ДАЗВ, Мінагрополітики та ДСНС узгодили запобігання лісовим пожежам.

За підсумками обговорення чиновниками анонсоване забезпечення захисту лісів, торфовищ і сільгоспугідь протягом 2024 року. Крім того буде активізовано роз’яснювальну роботу з населенням про дотримання вимог пожежної безпеки, передає УНН із посиланням на Урядовий портал.

Деталі

В рамках засідання державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій урядом розглянуто низка тем, зокрема - запобігання лісовим пожежам.

Міндовкілля, ДАЗВ, Мінагрополітики та ДСНС виступили з доповідями.

Прийнято низку рішень:

  • Планується виконання комплексних планів дій щодо протипожежного захисту лісів, торфовищ і сільгоспугідь протягом 2024 року.
  • Будуть здійснені профілактичні та попереджувальні заходи,
  • Також доручено активізувати роз’яснювальну роботу з населенням про дотримання вимог пожежної безпеки; через медіа пояснити відповідальність за відповідні порушення.

Доповнення

Також члени комісії ознайомилися з результатами технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

Нагадаємо

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продовжила заборону на відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах у кількох областях України через воєнний стан.

Комісія "вирішила продовжити дію заборони відвідування місць масового відпочинку населення на водних об’єктах Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей".

"Податок на боягузтво": Стефанчук висловився про прив'язку бронювання до рівня доходів13.03.24, 17:52 • [views_0]