minoboroni-rf-na-mistsi-katastrofi-znayshli-khvostovu-chastinu-tu-154-z-fragmentami-dviguna

Міноборони РФ: на місці катастрофи знайшли хвостову частину Ту-154 з фрагментами двигуна

 • 7232 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. На місці катастрофи Ту-154 в Чорному морі виявлена ​​хвостова частина літака з фрагментами двигуна. Про це повідомив департамент інформації і масових комунікацій Міноборони Росії, передає УНН.

"Під водою виявлено ще низка уламків, які в даний час досліджуються водолазами. Один з них - хвостова частина з фрагментами двигуна", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає Міноборони РФ, всі знайдені фрагменти доставляються на берег і передаються слідчим органам.

"Причини трагедії можуть бути встановлені тільки фахівцями після виявлення і дослідження бортових самописців або чорних ящиків. Їх пошуком цілодобово займається спеціальна група водолазів", - додали в міністерстві.

Нагадаємо, 25 грудня вранці при вильоті з Сочі зазнав катастрофи військово-транспортний літак Ту-154. Він мав доставити до Сирії Академічний ансамбль пісні і танцю Російської армії імені О.В.Александрова, знімальні групи “Першого каналу”, НТВ і телеканалу “Звезда”, а також виконавчого директора фонду “Справедлива допомога” Єлизавету Глінку, відому як "доктор Ліза". Літак упав у море через лічені хвилини після зльоту. Загинули всі, хто перебував на борту, - 92 людини. Причини катастрофи встановлюються.

Українські Національні Новини

Новини Світу