minoboroni-rf-utochnilo-kilkist-znaydenikh-til-zagiblikh-na-tu-154

Міноборони РФ уточнило кількість знайдених тіл загиблих на Ту-154

 • 7514 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Пошуковики виявили на місці катастрофи літака Ту-154 в Чорному морі 12 тіл і 156 фрагментів загиблих, повідомляє міноборони РФ у вівторок, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

"Водолазами з рятувального судна "Епрон" виявлено та піднято на борт тіло ще одного загиблого... Таким чином, на сьогоднішній день виявлено 12 тіл і 156 фрагментів загиблих в результаті катастрофи Ту-154", - повідомили в російському оборонному відомстві.

Всі тіла і останки доставляються військовими літаками до Москви для опізнання родичами. Один загиблий вже опізнаний, зазначили в міноборони РФ.

Нагадаємо, 25 грудня вранці при вильоті з Сочі зазнав катастрофи військово-транспортний літак Ту-154. Він мав доставити до Сирії Академічний ансамбль пісні і танцю Російської армії імені О.В.Александрова, знімальні групи “Першого каналу”, НТВ і телеканалу “Звезда”, а також виконавчого директора фонду “Справедлива допомога” Єлизавету Глінку, відому як "доктор Ліза". Літак упав у море через лічені хвилини після зльоту. Загинули всі, хто перебував на борту, - 92 людини. Причини катастрофи встановлюються.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП