minoboroni-ta-genshtab-dopovili-prezidentu-pro-16-vdalikh-puskiv-ukrayinskikh-raket-bilya-krimu

Міноборони та Генштаб доповіли Президенту про 16 вдалих пусків українських ракет біля Криму

 • 11212 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Міністр оборони Степан Полторак та начальник Генерального штабу Віктор Муженко доповіли Президенту Петру Порошенко про вдале проведення стрільб сьогодні. Про це на своїй сторінці в Facebook написав речник Глави держави Святослав Цеголко, передає УНН.

"Міністр оборони і начальник Генерального штабу щойно доповіли Президентові про вдале проведення стрільб сьогодні. Відбулося 16 пусків українських ракет. Усі досягли цілей. Завдання на сьогодні виконано в повному обсязі. Навчання Повітряних сил Збройних сил України продовжаться 2 грудня", - написав він.

Нагадаємо, на півдні України 1 грудня почалися навчання Повітряних сил ЗСУ зі стрільбами.

Раніше Росавіація заявила, що Україна нібито порушила всі міжнародні угоди і в “односторонньому порядку” має намір провести ракетні стрільби в районі Криму. У Росавіації також заявили, що Київ встановив нові заборонні зони для польотів над Чорним морем.

У свою чергу у Державіаслужбі України заявили, що Україна не зобов’язана погоджувати із російською стороною свої дії щодо встановлення небезпечних зон у районі своєї відповідальності над водами Чорного моря.

Як повідомляв УНН, навчання з ракетних стрільб на адмінмежі з Кримом не створюють небезпеку для жителів Херсонщини.

Українські Національні Новини

Політика