minuloyi-dobi-boyoviki-aktivizuvalis-na-dilyantsi-krasnogorivka-mikolayivka

Минулої доби бойовики активізувались на ділянці Красногорівка – Миколаївка

 • 10345 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Найбільш напруженою ситуація була на маріупольському напрямку, зокрема, на відрізку лінії зіткнення Красногорівка – Миколаївка. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, передає УНН.

"На маріупольському напрямку вчора спостерігалась найбільш напружена ситуація. Ворог незвично для себе активізувався у північній частині напрямку – на відрізку лінії зіткнення Красногорівка – Миколаївка. Протягом ночі противник активно відкривав вогонь з легкого озброєння у різних точках напрямку, а також провів обстріли Миколаївки з артилерії калібру 122 мм та Славного – з мінометів. Під ранок ворог обстріляв Мар’їнку з мінометів, а також з танків та БМП. Ввечері бойовики провели ще один артилерійський обстріл Миколаївки, а також вели вогонь по Березовому і Красногорівці з мінометів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики здійснили 22 обстріли на донецькому напрямку

Також вчора близько 14-ї години ворожа ДРГ у складі чотирьох бойовиків висунулася до позицій ЗСУ у Березовому, що на захід від Докучаєвська. Переміщення групи було помічено нашими військовими, які відкрили вогонь на ураження. Після півгодинного бою ворог відступив.

"На жаль, не обійшлося без втрат з нашої сторони – двоє українських військовослужбовців загинули, захищаючи рідну землю. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих за Україну воїнів", - додав О.Мотузяник.

На південних рубежах оборони бойовики по одному разу відкривали вогонь з мінометів по позиціям ЗСУ у Павлополі, Гнутовому, Водяному та Широкиному.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку вчора відбулось 40 ворожих обстрілів, в тому числі – 11 із застосуванням важкого озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП