minuloyi-dobi-na-donetskomu-napryamku-boyoviki-12-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-zsu

Минулої доби на донецькому напрямку бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗСУ

 • 6488 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. На донецькому напрямку вчора було зафіксовано 12 обстрілів з боку російських окупаційних військ, епіцентром подій стали Кам'янка, Авдіївка та позиції біля "Шахти Бутовка". Про це на брифінгу повідомив заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Всього на донецькому напрямку було зафіксовано 12 обстрілів з боку російських окупаційних військ і у 7 випадках ворог застосовував важке озброєння", - сказав О.Мотузяник.

При цьому він зазначив, що епіцентром бойових дій була ділянка фронту Кам'янка, Авдіївка, позиція "Шахта Бутовка".

"Там між 18 і 23 годинами ворог провів ряд обстрілів середньої потужності, при цьому випустивши по наших позиціях більше 110 снарядів і мін", - наголосив він. 

В Кам'янці, зазначив речник Міноборони, бойовики двічі відкривали вогонь з танків і українські військові відкривали вогонь у відповідь на найбільш зухвалі дії противника.

"Внаслідок ворожого вечірнього обстрілу в Авдіївці було пошкоджено будинок... одна збройна провокація сталася в луганському. В районі Донецького аеропорту бойовики вели вогонь виключно з легкого озброєння, а у Зайцевому з озброєння бойових машин піхоти", - також зазначив він.

Нагадаємо, минулої доби в зоні АТО один український військовий загинув і ще п'ятеро отримали поранення і травмування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП