minuloyi-dobi-u-zoni-ato-zhoden-ukrayinskiy-viyskovosluzhbovets-ne-postrazhdav

Минулої доби у зоні АТО жоден український військовослужбовець не постраждав

 • 9408 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 2 рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілів жоден українській військовослужбовець не постраждав. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, майже добу тривав режим припинення вогню вздовж усієї лінії розмежування сторін. Проте, пізно увечері, близько 23.00, бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” не втрималися від провокацій і грубо порушили Мінські домовленості. Впродовж минулої доби зафіксовано 2 обстріли з боку бойовиків по позиціях Збройних Сил України.

"На Луганському напрямку противник застосував важкі міномети на Світлодарській дузі. Двічі, із тимчасово непідконтрольних українському уряду населених пунктів Нижнє Лозове та Калинівка, ворог вів вогонь зі 120-мм мінометів і великокаліберних кулеметів по опорних пунктах сил АТО у районі Луганського", - йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

На інших ділянках української оборони порушень режиму тиші не зафіксовано.

Унаслідок обстрілів, впродовж минулої доби, жоден український захисник не постраждав.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП