mip-gotuye-plan-zakhodiv-dlya-populyarizatsiyi-ukrayini

МІП готує план заходів для популяризації України

 • 8589 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. В міністерстві інформаційної політик України наразі розроблено план заходів із популяризації України. Про це повідомив Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства інформполітики.

Вчора, 14 лютого 2017 року, в Києві відбулася презентація туристично-мистецького потенціалу Тернопільської області за участі Державного секретаря Міністерства інформаційної політики України А.Біденка.

А.Біденко під час презентації зазначив, що зараз у державі спостерігається великий рух у сторону розвитку внутрішнього та зовнішнього туризму. Була ухвалена Концепція популяризації України і зараз Міністерство інформаційної політики України спільно з іншими відомствами займається розробкою плану заходів. У цьому напрямі ми намагаємося співпрацювати з різними регіонами».

За його словами, наразі розроблено план заходів із популяризації України, за який відповідають різні відомства.

"Він зараз на погодженнях у міністерствах. Сам план передбачає як зовнішні, так і внутрішні заходи", - повідомив А.Біденко.

Під час заходу було проведено презентації: історико-туристичних об’єктів області; етно-культурних особливостей та щорічних фестивалей; art-буків та картин кращих митців краю; навчальних закладів, книговидавців; гастрономії та авторських ресторацій.

Як повідомляв УНН, США та Україна домовилися про співробітництво для уникнення інформаційних ризиків.

 

 

Українські Національні Новини

Політика