mitniki-y-prikordonniki-na-zakarpatti-ne-pomitili-u-mikroavtobusi-prikhovaniy-elektromobil

Митники й прикордонники на Закарпатті "не помітили" у мікроавтобусі електромобіль

 • 13963 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 10 листопада. УНН. Учора, 9 листопада, на митному посту “Лужанка”, що на українсько-угорському кордоні, співробітники митниці та прикордонники допустили незаконне ввезення на територію України електромобіля, який знаходився у салоні мікроавтобуса Mercedes Sprinter. Про це сьогодні, 10 листопада, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, передає УНН.

Так, прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом умисного використання службовими особами Закарпатської митниці ДФС та Державної прикордонної служби свого службового становища з метою одержання неправомірної вигоди для інших осіб (ч.2 ст.364 КК України).

Йдеться про ймовірну змову посадовців митниці ДФС та прикордонної служби, які «не помітили» в салоні мікроавтобуса електромобіль. Електромобіль марки Renault Twizy потрапив на територію України без відповідного розмитнення і сплати необхідних платежів до держбюджету.

Як зазначають у прокуратурі Закарпатської області, орієнтовна вартість такого електромобіля становить щонайменше 500 тис. грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП