mok-zavtra-ogolosit-rishennya-schodo-praporu-rosiyi-na-tseremoniyi-zakrittya-olimpiadi

МОК завтра оголосить рішення щодо прапору Росії на церемонії закриття Олімпіади

 • 9768 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Міжнародний олімпійський комітет завтра прийме рішення про те, чи можна буде російським спортсменам пронести національний прапор на церемонії закриття зимових Олімпійських ігор в Пхьончхані. Про це повідомляє The Washington Post, передає УНН.

Сьогодні, 24 лютого, засідання МОК з приводу можливого відновлення Олімпійського комітету Росії тривало 4 години, проте рішення прийнято не було.

"Обговорення продовжиться завтра, і рішення ще не прийнято", - сказав представник МОК Марк Адамс.

Як повідомляв УНН, 5 грудня 2017 року МОК дискваліфікував Олімпійський комітет Росії і заборонив збірній РФ виступати на Олімпіаді-2018 під власним прапором. Російські спортсмени змагаються на Іграх в Пхьончхані під нейтральним прапором і з емблемою ОАР ("олімпійський атлет з Росії").

Нагадаємо, на Олімпіаді-2018 у двох російських спорсменов в допінг-пробах виявили заборонені препарати. У керлінгістів Олександра Крушельницького знайшли сліди мельдонію, а у бобслеїстки Надії Сергєєвої - заборонений медичний препарат. Їх результати на Олімпіаді були анульовані. Зокрема, пару керлінгістів О.Крушельницького і Анастасію Бризгалову позбавили бронзових нагород.

Українські Національні Новини

Спорт