molfar-na-ternopilschini-viduriv-u-cholovika-25-tisyach-dolariv

"Мольфар" на Тернопільщині видурив у чоловіка 25 тисяч доларів

 • 19125 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Шахрай під виглядом "мольфара" видурив у жителя Тернопільщини 25 тис. дол. за отримання великої суми страховки за померлу в Італії дружину. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Тернопільській області, передає УНН.

"Впродовж кількох місяців мешканець Збаразького району вірив у магію мольфара, який пообіцяв великі гроші. За словами збаражчанина, влітку минулого року друзі познайомили його з чоловіком, який успадкував від бабці унікальний дар передбачування. Під час розпивання спиртних напоїв господар розповів, що живе сам, бо дружина трагічно загинула в Італії, а син перебуває на заробітках. Після почутого віщун заспокоїв нового знайомого і пообіцяв, що незабаром той отримає солідну суму грошей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, чоловікові було повідомлено, що йому виплатять страховку за смерть дружини у сумі близько 250-300 тис. євро, але для цього потрібно виготовити закордонний паспорт, підготувати пакет документів, і 10% від страхової суми.

Під час "ритуалу" так званий мольфар вкрав гроші і зник.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною 4 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу шахрая - ним виявився тридцятидворічний житель Львівської області. Його місце перебування встановлюється.

Нагадаємо, "шлюбний" аферист з Молдови ошукав близько 10 українок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП