molod-krashche-oriientuietsia-v-tekhnolohiiakh-zelenskyi-poiasnyv-znyzhennia-pryzovnoho-viku-v-ukraini

"Молодь краще орієнтується в технологіях": Зеленський пояснив зниження призовного віку в Україні

 • 42208 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що зниження призовного віку для Збройних сил є необхідним, оскільки молодь краще фізично підготовлена і швидше орієнтується в сучасних технологіях, що використовуються на полі бою.

Зниження призовного віку до лав Сил оборони необхідне оскільки молодь має кращу фізичну підготовку та швидше орієнтується у сучасних технологіях, які широко використовуються на полі бою. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю французькому журналістові та блогерові Г’юго Траверу, передає УНН.

Деталі 

За його словами, сьогодні військове командування має запит на вік та рівень фізичної підготовки мобілізованих бійців, яких потім відправлять на війну. Зеленський підкреслив, аби замінити бійців на передовій - військові мають бути в хорошій фізичній формі.

Потрібно готувати бригади, які прийдуть на заміну тих бригад, які вже два роки стоять на фронті. Щоб це зробити, щоб це була адекватна заміна, людям потрібно тренуватися і бути в серйозному фізичному стані. При всій повазі до наших воїнів, але ми говоримо про те, що є різниця між 25-ти річним воїном та 50-ти річним воїном

- розповів Володимир Зеленський. 

Зміна призовного віку та запровадження базової військової підготовки: які ще нові правила передбачає законопроект про мобілізацію11.04.24, 20:17 • [views_0]

Він зазначив, що на різних напрямках для захисників існують різні виклики й різні технології. Окрім того, глава держави пояснив - молодші люди краще й набагато швидше орієнтуються в технологіях, які використовуються у війні.

У будь-якому випадку, ми повинні розуміти, що нове покоління воно орієнтується в технологіях. Вони на цьому розуміються, вони це все своїми руками й створили. Їхній мозок це створив

- підкреслив президент.

Нагадаємо

На початку місяця, 2 квітня, президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт про зниження призовного віку з 27 до 25 років.