molodiku-yakiy-razom-zi-spilnikami-vikrav-lyudinu-povidomleno-pro-pidozru

Молодику, який разом зі спільниками викрав людину, повідомлено про підозру

 • 12722 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. 25-річному зловмиснику, який разом зі двома спільниками викрав головного менеджера одного зі столичних товариств та вимагав у останнього кошти у розмірі 100 тис. долл. США, повідомлено про підозру. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

"Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру 25-річному зловмиснику, який викрав головного менеджера одного зі столичних товариств та вимагав у останнього кошти у розмірі 100 тис. долл. США", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що 19 квітня, у столиці, до головного менеджера одного з товариств, підійшли троє раніше невідомих йому чоловіків. Один із зловмисників застосував до потерпілого газовий балончик, а інший наніс кулаком удар в обличчя, після чого чоловіка посадили у автівку, зв’язали йому очі та повезли у невідомому напрямку.

Зловмисники утримували потерпілого в підвальному приміщенні в приватному будинку в Броварському районі. Застосовуючи до потерпілого фізичну силу зловмисники заволоділи його мобільним телефоном та вимагали в останнього 100 тис. долл. США.

Прокуратурою Київської області 25-річному чоловіку повідомлено про у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.2 с.187 (розбій), ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

У понеділок, 24 квітня, правоохоронцями заявлено клопотання до суду щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові розшукові слідчі дії, встановлюється причетність інших осіб до скоєного злочину.

Як повідомляв УНН 23 квітня, правоохоронці провели спецоперацію по звільненню підприємця на Київщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП