mosiychuk-perekonaniy-scho-zamakh-buv-same-na-nogo

Мосійчук розповів про деталі смертельного вибуху в Києві

 • 12322 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Мопед, начинений вибухівкою, привезли за 20 хв до виходу народного депутата Ігоря Мосійчука з будівлі телеканалу, біля якої стався вибух, і це спростовує версію про те, що насправді замах був на правоохоронця. Про це нардеп повідомив журналістам у п'ятницю, передає кореспондент УНН.

"Тому що я розміщував анонс, що я на ньому буду і, згідно з камерою спостереження, мопед підтягли за 20 хв до нашого виходу... Мопед привезли за 20 хв до виходу нашого з телеканалу", - сказав І.Мосійчук, відповідаючи на запитання про те, чому замах на нього було скоєно саме біля телеканалу.

Нардеп впевнений, що це спростовує версію про те, що насправді замах був на правоохоронця.

"Всі версії про те, що це не з Мосійчуком пов’язане, а з кимось іншим - це повна дурня... Я впевнений, що замовники (замаху – ред.) сидять в Москві, а виконавці ходять серед нас по київським вулицям", - додав І.Мосійчук.

Він зауважив, що давав свідчення СБУ і не може розголошувати інформацію.

Нардеп зазначив, що не користувався охороною після того, як з нього зняли державну охорону "Альфа", але "відчував, що є загроза". Після заяви до МВС йому виділили охоронця – Руслана, який охороняв його менше місяця.

Раніше у ЗМІ з'явилася версія про те, що вибух міг бути замахом на життя загиблого колишнього працівника МВС Михайла Морміля, який загинув в результаті теракту.

Нагадаємо, раніше у СБУ повідомили УНН, що внаслідок теракту у Києві загинули двоє людей.

25 жовтня у Києві вибух, у результаті якого постраждав нардеп І.Мосійчук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП