mynuloi-doby-voroh-obstriliav-5-naselenykh-punktiv-luhanshchyny

Минулої доби ворог обстріляв 5 населених пунктів Луганщини

 • 34143 переглядiв

Вчора ворог обстріляв 5 населених пунктів Луганської області - Стельмахівку, Греківку, Куземенівку, Макіївку та Невське - з артилерії, мінометів та безпілотних літальних апаратів.

Минулої доби ворог обстріляв з артилерії, мінометів та безпілотників Стельмахівку, Греківку, Куземенівку, Макіївку та Невське. Про це повідомили в Луганській обласній військовій адміністрації, передає УНН.

Ворог активізувався на Куп’янському напрямку. Маючи підтримку з повітря, росіяни двічі спробували перевірити нашу оборону на міць - безрезультатно. Не мають окупанти успіхів і в Білогорівці, хоча штурмують її практично щодня,

- заявив Лисогор.

Деталі

Зазначається, що минулої доби окупанти завдали артилерійських і мінометних ударів по Стельмахівці та Греківці.

Куземівка, Макіївка та Невське потерпали від мінометних влучань та безпілотників. В той час, коли окупанти звітують про досягнення у сфері охорони здоров’я, жителі так званої "лнр" доводять зворотне. Впевнені, що рівень надання медичної допомоги стає катастрофічно низьким навіть у Луганську. Цивільне населення обділене увагою лікарів. До прикладу, пацієнтам виписують ліки, поставок яких на окуповану територію Луганщини не здійснюється. Їх не можна придбати в аптеці навіть за наявності великих коштів. Тільки замовлення з рф та тривале очікування,

- зазначили в ОВА.

Окрім того, окупанти посилили перевірки осіб, які намагаються виїхати з Сєвєродонецька чи повернутися туди. Ретельно переглядали документи, особисті речі та валізи. Зупиняють вибірково, бо деякі перевізники мають привілеї росіян.

Нагадаємо

Упродовж суботи, 20 квітня, від обстрілів з боку російської армії на Донеччині двоє людей дістали поранення: у Красногорівці й Очеретиному.