mzs-pobitiy-nepodalik-varshavi-ukrayinets-dosi-v-likarni

МЗС: побитий неподалік Варшави українець досі в лікарні

 • 21000 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Побитий на початку травня у Польщі громадянин України наразі перебуває у лікарні Варшави, у нього травма голови. Про це повідомив УНН заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич з посиланням на надану консулом інформацію.

"За попередньою інформацією, отриманою від компетентних органів Республіки Польща, на початку травня цього року у згаданій місцевості дійсно мав місце напад на одного громадянина України, скоєний однією особою. В результаті вказаного нападу, громадянин України отримав травму голови, у зв’язку із чим наразі перебуває на лікуванні в одному з медичних закладів Варшави", - розповів Кирилич.

З його слів, консульський відділ посольства України в Польщі, для з’ясування деталей цього випадку, підтримує контакт з повітовою комендатурою поліції в П’ясечно та районною прокуратурою в П’ясечно.

Нагадаємо, на початку травня у селі Глоскув неподалік польської столиці Варшави група невідомих зловмисників напала на трьох громадян України та жорстоко побила одного з них. За даними польських ЗМІ, нападники накинулися на своїх жертв з бейсбольними битами. Одного з трьох українців агресори дуже сильно побили. Чоловік потрапив до лікарні з проламаним черепом та відкушеним язиком. Під час нападу у нього стався епілептичний напад.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП