mzs-rekomenduye-ukrayintsyam-utrimatis-vid-poyizdok-do-afganistanu

МЗС рекомендує українцям утриматись від поїздок до Афганістану

 • 9494 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від подорожей до Ісламської Республіки Афганістан у зв’язку зі складною безпековою в країні. Про це УНН повідомили у прес-службі МЗС.

"У зв’язку з масштабними терористичними актами в Афганістані, які призвели до чисельних жертв, у тому числі серед громадян України, Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від подорожей до Ісламської Республіки Афганістан, а громадянам, які перебувають у цій країні, залишити її територію", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що під час перебування на території Афганістану громадянам України рекомендується виявляти підвищену пильність та обережність, постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації в країні, уникати місць масового скупчення людей.

Нагадаємо, 20 січня група озброєних людей вчинила напад на Intercontinental Hotel у столиці Афганістану Кабулі. Під час захоплення готелю загинуло 7 громадян України.

Українські Національні Новини

Політика