mzs-rf-kontakti-v-normandskomu-formati-nayblizhchim-chasom-ne-planuyutsya

МЗС РФ: контакти в "нормандському форматі" найближчим часом не плануються

 • 7570 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Проведення контактів в нормандському форматі (Німеччина, Україна, Франція, Росія) найближчим часом не планується, робота над дорожньою картою щодо Донбасу поки триває на рівні зовнішньополітичних помічників лідерів "четвірки". Про це повідомив заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Поки немає", - сказав він, відповідаючи на питання про можливість таких зустрічей, як на рівні міністрів, так і політдиректорів до кінця січня. 

"Йде активна робота. По-перше, позавчора збиралася контактна група. По-друге, триває активна робота по усьому комплексу питань так званої дорожньої карти на рівні зовнішньополітичних помічників президентів", - додав Г.Карасін.

Заступник голови МЗС РФ додав, що "оперативна робота триває, і телефонні сесії у них (зовнішньополітичних помічників - ред.) є". "Будемо сприяти тому, щоб ця робота просувалася вперед, від неї дуже багато залежить", - зазначив він.

"Хоча, треба підкреслити, ключове значення все одно буде мати контактна група, де представлені Донецьк і Луганськ", - підкреслив високопоставлений дипломат.

Нагадаємо, президент РФ В.Путін підтримав продовження “нормандського формату”.

Українські Національні Новини

Політика