mzs-rosiyi-povidomilo-datu-pershogo-vizitu-derzhsekretarya-ssha-do-moskvi

МЗС Росії повідомило дату першого візиту Держсекретаря США до Москви

 • 10149 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Державний секретар США Рекс Тіллерсон перебуватиме з першим офіційним візитом у Москву 11–12 квітня, передає УНН з посиланням на прес-службу МЗС Росії.

"11-12 квітня Москву з робочим візитом відвідає Державний секретар США Р.Тіллерсон. Це його перший приїзд в нашу країну в якості керівника зовнішньополітичного відомства Адміністрації Д.Трампа", - йдеться в повідомленні МЗС Росії.

Так,в ході переговорів, які проведуть Міністр закордонних справ Росії С.В.Лавров і Держсекретар США Р.Тіллерсон, передбачається обговорення актуальних завдань в галузі міжнародної безпеки, що стоять перед світовою спільнотою і вимагають спільних зусиль Росії та США.

"Серед них - боротьба з тероризмом, в першу чергу з ІГІЛ і іншими терористичними угрупованнями, які захопили частину території Сирії, врегулювання сирійського, палестино-ізраїльського, єменського, лівійського, афганського та інших конфліктів, деескалація обстановки на Корейському півострові. Не залишиться без уваги і положення в Україні з акцентом на необхідність виконання Києвом своїх зобов'язань по Мінським угодами. Може обговорюватися тематика контролю над озброєннями", - йдеться в повідомленні російського МЗС.

Як повідомляв УНН, 31 березня Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що санкції США залишатимуться, поки Москва не припинить дії, які стали їх причиною.

Українські Національні Новини

Новини Світу