mzs-vstanovlyuye-osobi-dvokh-zatrimanikh-fsb-v-azovskomu-mori-ribalok

МЗС встановлює особи двох затриманих ФСБ в Азовському морі рибалок

 • 11360 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Генеральне консульство України в Ростові-на-Дону встановлює особи двох затриманих ФСБ РФ в Азовському морі рибалок, які заявили, що вони – громадяни України. Про це повідомив в коментарі УНН заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.

"ФСБ Російської Федерації повідомило про те, що затримано двоє громадян України, які заявили, що вони – громадяни України. Водночас відсутні документи, які б посвідчували їхню особу", - сказав він.

Нагадаємо, раніше в ГУ ДСНС у Запорізькій області УНН повідомили, що прикордонники РФ в місті Єйськ затримали двох зниклих днями в Азовському морі українських рибалок.

"У цьому зв’язку генеральне консульство України в Ростові-на-Дону встановило контакт з родинами, уточнює документи, які посвідчують особу, і на цій підставі, якщо буде підтверджено громадянство України, консул оформить їм посвідчення на повернення в Україну і намагатиметься повернути їх до України", - пояснив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП