n-kholodnitskiy-stroki-davnosti-po-spravi-de-figuruye-o-dovgiy-splivayut-u-sichni-2018

Н.Холодницький: строки давності по справі, де фігурує О.Довгий, спливають у січні 2018

 • 9614 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Слідство має завершитись до того, як сплинуть строки давності притягнення до відповідальності по справі де фігурує Олесь Довгий. Про це в інтерв'ю журналістам повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає кореспондент УНН.

"Ми будемо спрямовувати слідство і процесуальних керівників на те, щоб вкластится в строки, визначені КПК, в зв'язку з тим, що є строки давності притягнення до кримінальної відповідальності, що є досить нетривалими... на розкачку часу немає...Ми сподіваємося, що ВР прийме рішення, і все-таки дасть згоду органам слідства довести це провадження до логічного завершення", -  зазначив Н.Холодницький.

В свою чергу, Генеральний прокурор Юрій Луценко уточнив, що термін притягнення О.Довгого до кримінальної відповідальності спливе 1 січня 2018 року.

Нагадаємо, Комітет з питань Регламенту Верховної Ради не підтримав подання Генеральної прокуратури щодо зняття депутатської недоторканності з народного депутата Олеся Довгого.

Як повідомляв УНН, кримінальне провадження стосовно О.Довгого стосується земельних махінацій, які призвели до втрати київською громадою великої кількості землі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП