na-aktsiyakh-proti-pidvischennya-pensiynogo-viku-u-rf-zatrimali-ponad-tisyachu-lyudey

На акціях проти підвищення пенсійного віку у РФ затримали понад тисячу людей

 • 8109 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Понад тисячу учасників акцій протесту проти підвищення пенсійного віку затримали у Росії. Про це УНН повідомляє з посиланням на "ОВД-Инфо".

За даними видання, на акціях затримали щонайменше 1018 людей.

Зокрема, у Санкт-Петербурзі затримали мінімум 452 людей, у Єкатеринбурзі на 20:00 за московським часом - не менше 183 осіб перебували у міському відділку МВС РФ або в автозаках біля нього, у Краснодарі - 60 затриманих, як мінімум 1 залишається ночувати у відділку.

При цьому, за інформацією видання, в Омську - 43 затриманих, у Москві - 43 затриманих, як мінімум 8 залишаються ночувати у відділку, у Пермі - 23 затриманих, у Казані - 22 затриманих, як мінімум 12 залишаються ночувати у відділку, у Твері - 20 затриманих, як мінімум 18 залишаються ночувати у відділку, в Уфі - 17 затриманих, як мінімум 1 залишається ночувати у відділку, у Хабаровську - 15 затриманих, як мінімум 4 залишаються ночувати у відділку.

Також у Томську затримали 13 людей, у Бєлгороді - 13, у Челябінську - 12, у Липецьку - 12, у Новосибірську - 10.

Окрім того, людей затримували у ще щонайменше 23 російських містах.

Додамо, у російській держдумі обговорюють новий законопроект про підвищення пенсійного віку. У зв'язку з цим політик Олексій Навальний оголосив про проведення всеросійської акції протесту, яка була запланована на 9 вересня. Протести не вийшло узгодити з владою у 59 російських містах, і лише у 12 вдалося. 

Українські Національні Новини

Новини Світу