na-bukovini-chetvero-ditey-tizhden-zhili-bez-doroslikh

На Буковині четверо дітей тиждень жили без дорослих

 • 19395 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Поліцейські спільно із соціальними працівниками у Чернівецькій області забрали з невідповідних умов проживання чотирьох малолітніх дітей, яких мати лишила самих і вже тиждень не з'являється. Про це повідомили у прес-службі Ювенальної превенції Сторожинецького відділення поліції, передає УНН

"В одному з населених пунктів Сторожинецького району за рішенням виконкому сільської ради ювенальними поліцейськими спільно з соціальними працівниками було вилучено чотирьох малолітніх дітей з невідповідних (жахливих!!!) умов проживання", - йдеться в повідомленні.

Небайдужі громадяни звернулися із повідомленням про дітей, яких мати залишила напризволяще та вже тиждень відсутня за місцем проживання. Дітей госпіталізували до Сторожинецької центральну районну лікарню для огляду з перспективою влаштування у заклад соціального захисту дітей.

Нагадаємо, у Краматорську виявили чотирьох дітей без батьківського догляду. Правоохоронцям повідомили, що мати після святкування дня народження доньки, на якому вживала алкогольні напої, пішла з дому та не повернулася.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП