na-cherkashchyni-vnochi-znyshchyly-6-shakhediv-i-krylatu-raketu-ale-ye-raketni-vluchannia-po-enerhoinfrastrukturi-ova

На Черкащині вночі знищили 6 "шахедів" і крилату ракету, але є ракетні влучання по енергоінфраструктурі - ОВА

 • 42941 переглядiв

Сили протиповітряної оборони збили 6 ворожих безпілотників та крилату ракету над Черкаською областю, але вночі в результаті ракетних обстрілів було влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури.

Сили протиповітряної оборони вночі збили 6 ворожих безпілотників та крилату ракету над Черкаською областю, але є ракетні влучання по об'єкту енергетичної інфраструктури, повідомив у п'ятницю голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, пише УНН.

Деталі

"Практично всю ніч ворог тероризував Черкащину з повітря. Частину атак нашим оборонцям вдалось відбити. Почну з найголовнішого: люди не постраждали", - написав Табурець у Telegram.

За попередньою інформацією, з його слів, "сили ППО мінуснули 6 "шахедів" противника над областю". "Через падіння уламків зазнало руйнацій нежитлове приміщення, також повибивало вікна у приватному домогосподарстві", - вказав він.

Крім того, наші захисники збили крилату ракету на Уманщині. У цьому випадку минулось без наслідків. Утім маємо і ракетні влучання по об'єкту енергоінфраструктури

- повідомив Табурець.

За його словами, роботи з ліквідації наслідків тривають.

Ціллю нічної атаки були об’єкти генерації електроенергії – Галущенко29.03.24, 08:05 • [views_0]