na-chernigivschini-mayzhe-dvi-dobi-shukali-malyuka

На Чернігівщині майже дві доби шукали малюка

 • 9003 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Трирічний хлопчик зник у місті Бобровиця Чернігівської області. Після майже двох діб напружених пошуків його знайшли живим і неушкодженим. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в області, передає УНН.

"7 серпня після двадцять другої години до Бобровицької поліції надійшло звернення 29-річної місцевої мешканки, що зник її малолітній син 2015 року народження. Поліцейські встановили, що в обід мати залишила двох малолітніх дітей на батька та пішла у справах. Коли повернулася, виявила відсутність меншого хлопчика, чоловік у цей час спав. Батьки безуспішно намагалися розшукати сина самостійно і лише пізно увечері звернулися до поліції", - йдеться в повідомленні.

Для пошуку хлопчика по тривозі підняли увесь особовий склад Бобровицького відділення поліції. Потім до них приєдналися рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Нацгвардії, бійці роти спеціального призначення "Чернігів", кінологи обласної поліції, оперативники карного розшуку, ювенальна превенція, а також активна громадськість.

Вчора близько опівдня пошукова група з-поміж поліцейських та громадськості знайшла малюка живим і неушкодженим.

"Учасники пошуків повідомили, що виявили дитину у полі за півтора кілометра від міста. Хлопчика доставлено до медичного закладу для комплексного обстеження", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, у Чернігівській області понад півдоби шукали хлопчика 2015 року народження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП