na-chernigivschini-povisivsya-shkolyar

На Чернігівщині повісився школяр

 • 14909 переглядiв

КИЇВ. 1 серпень. УНН. В Ічнянському районі Чернігівської області після сварки з матір'ю покінчив життя самогубством через повішення неповнолітній хлопчина. Поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП Чернігівської області.

31 липня до поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл району за місцем мешкання на горищі будинку покінчив життя самогубством через повішення неповнолітній учень місцевої школи. Хлопчик закінчив 6 класів.

В ході огляду тіла судмедексперт тілесних ушкоджень, крім странгуляційної борозни, виниклої в наслідок повішення, не виявив. Тіло направлено до моргу в м. Прилуки.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за погодженням з місцевою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства, якщо воно було вчинене щодо неповнолітнього) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Як повідомляв УНН, у Чернігівському слідчому ізоляторі виявлено засудженого з наявними тілесними ушкодженнями у виді порізів в області шиї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП