na-chernihivshchyni-rosiiany-atakuvaly-vodiia-avtomobilia-yakyi-pryviz-khlib-u-mahazyn

На Чернігівщині росіяни атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

 • 17546 переглядiв

росія атакувала автомобіль з хлібобулочними виробами за допомогою безпілотників, коли вона розвантажувала продукти біля магазину в селі Новгород-Сіверського району, але обійшлося без жертв, за винятком водія, який отримав легку контузію від вибуху.

Російські війська атакували автомобіль хлібокомбінату за допомогою безпілотників, коли вона розвантажувала продукти біля магазину в селі на прикордонні у Чернігівській області, але обійшлося без жертв, лише водій отримав легку контузію від вибуху, повідомив у четвер голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, пише УНН.

росія продовжує терор. Сьогодні ворог атакував дронами автомобіль хлібокомбінату під час розвантаження продовольства біля магазину в одному із сіл Новгород-Сіверського району. На щастя, без жертв. Водій отримав вибухову контузію легкого ступеня

- написав Чаус у Telegram.

Як уточнили у МВС, росіяни здійснили атаку, коли водій зупинився біля місцевого магазину, щоб доставити хліб. Вказано, що зазнав контузії легкого ступеня внаслідок вибухів водій 1994 року народження. Автомобіль та приміщення магазину пошкоджені.

У Чернігівській області за добу зафіксовано 22 вибухи в різних прикордонних громадах18.04.24, 11:39 • [views_0]