na-daniy-chas-nemaye-pidstav-dlya-skasuvannya-shkilnikh-liniyok-mon

Сьогодні немає підстав для скасування шкільних лінійок - МОН

 • 12003 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Міністерство освіти і науки України на сьогодні не бачить підстав для скасування лінійок у школах. Про це сказав перший заступник міністра освіти та науки Павло Ковтунець перед засіданням уряду журналістам, передає кореспондент УНН.

"Звичайно, ми будемо посилювати заходи безпеки, але підстав скасовувати немає... Нічого скасовувати не треба, ніяких порушень при тому не було", - сказав він.

Нагадаємо, вчора в одній з харківських шкіл розпилили газ, дітей забирали у лікарню.

У Харківській ОДА повідомили, що учням харківської школи №3 надають меддопомогу в обласній дитячій лікарні. За даними місцевої влади, школярі почали звертатися до медиків зі скаргами на слабкість та утруднене дихання, в обласну дитячу лікарню госпіталізовано 15 дітей.

Як повідомляв УНН, станом на вчора після отруєння внаслідок розпилення невідомого газу у загальноосвітній школі №6 у Миколаєві у лікарні досі залишаються 29 дітей. Причини події встановлюються. Наразі спеціалістами проведено відповідні заміри, небезпечних речовин не виявлено, роботи з обстеження будівлі школи завершено. Життю дітей загрози немає.

Як повідомлялось, 8 травня у Черкасах під час шкільної лінійки сталось масове знепритомнення учнів. До міської лікарні із ознаками отруєння органів верхніх дихальних шляхів було госпіталізовано більше 50 учнів і чотирьох вчителів. Наразі причини отруєння залишаються невідомі, слідство триває.

Українські Національні Новини

Суспільство