na-donbasi-mozhlivi-obmezhennya-peresuvannya-dlya-nedopuschennya-kontrabandi-zbroyi

На Донбасі можливі обмеження пересування для недопущення контрабанди зброї

 • 14278 переглядiв

КРАМАТОРСЬК-КИЇВ. 2 травня. УНН. Під час операції Об’єднаних сил на Донбасі можливе запровадження тимчасового особливого порядку, що передбачає тимчасові обмеження пересування, для недопущення незаконного вивезення зброї. Про це заявив на прес-конференції командувач операції Об’єднаних сил Сергій Наєв, передає кореспондент УНН.

Командувач ООС розповів, що операція має низку особливостей, а саме вводяться поняття "району бойових дій" та "зони безпеки".

За його словами, тимчасовий особливий порядок, що там може діяти, включає певні тимчасові обмеження у свободі пересування, які вводяться з міркувань забезпечення безпеки громадян.

"Одна із цілей таких заходів – недопущення несанкціонованого вивезення зброї, боєприпасів, вибухових та інших небезпечних речовин з району конфлікту. Це обумовлено встановленням особливого порядку виїзду-в’їзду до цих районів", - пояснив він.

Наєв наголосив, що запровадження обмежень має тимчасовий характер, кількість контрольованих пунктів оптимізована та структурована.

Нагадаємо, Наєв заявив про рішучу налаштованість на боротьбу з контрабандою на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика