na-donbasi-onuk-spaliv-vlasnogo-didusya

На Донбасі онук спалив власного дідуся

 • 9853 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У місті Світлодарську Донецької області 12-річний хлопець через пустощі з сірниками спалив власного дідуся. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ НП у Донецькій області, передає УНН.

"До чергової частини Бахмутського відділу поліції надійшла інформація про те, що під час гасіння пожежі у квартирі на території міста Світлодарськ було виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце, співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що загиблим є 73-річний чоловік. Ще один чоловік 1985 року народження госпіталізований до лікарні з опіками тіла", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що, поки дорослі спали, залишений без нагляду 12-річний хлопець знайшов сірники і став з ними гратися на дивані. Як результат, виникла пожежа. На жаль, врятувати найстаршого мешканця оселі не вдалося.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 9 червня вночі сталося займання у гаражі по вулиці Кастромській міста Нікополь. Під час гасіння займання всередині будівлі виявлено тіло без ознак життя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП