na-donechchini-vnaslidok-vibukhu-u-budinku-poraneno-pidlitka

На Донеччині внаслідок вибуху у будинку поранено підлітка

 • 7221 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Волноваському районі Донецької області внаслідок вибуху у будинку невідомого предмету отримав травми 14-річний підліток. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Донецькій області, передає УНН.

"14-річний хлопець в момент вибуху знаходився сам вдома. Наразі його доправлено до лікарні. На місці працює слідчо-оперативна група місцевої поліції. Виклик про те, що до медзакладу з різними травмами доправлено школяра, надійшов до поліцейських сьогодні близько 13-ї години", - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що першими звук вибуху почули сусіди, а далі з будинку вибігла скривавлена дитина та попросила допомоги.

Повні обставини того, що сталося, а також походження вибуху, з’ясовуються.

На місці продовжують роботу поліцейські Волноваського відділу поліції.

"Це вже другий випадок травмування дитини на Донеччині за добу - вчора ввечері у Костянтинівці, розбираючи боєприпас, постраждав 16-річний хлопець", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, до Костянтинівського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників місцевої лікарні про те, що до них доставлено 16-річного хлопця, який постраждав від вибуху невідомого предмету. Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Донецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП