na-donechchyni-riatuvalnyky-dekilka-hodyn-likvidovuvaly-pozhezhu-vnaslidok-rosiiskoho-obstrilu

На Донеччині рятувальники декілька годин ліквідовували пожежу внаслідок російського обстрілу

 • 23488 переглядiв

росіяни атакували місто Гірник у Донецькій області, пошкодивши автомобілі, гаражі та частково зруйнувавши двоповерхову будівлю недіючого навчального закладу, спричинивши пожежі, на гасіння яких рятувальникам знадобилося кілька годин.

В ніч на 28 березня росіяни завдали удару по місту Гірник, що на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки були пошкоджені автівки, гаражі та навчальний заклад, що вже не активний. Про це пише УНН з посиланням на ДСНС.

Деталі 

Вночі 28 березня ворог вдарив по м. Гірник Покровського району. Внаслідок російської атаки частково зруйновано двоповерхову будівлю недіючого навчального закладу, виникло загоряння. Близько 3-х годин рятувальники ліквідовували пожежу на площі 150 кв. м

 - розповіли рятувальники. 

Також внаслідок обстрілу було пошкоджено 12 приватних гаражів, виникло займання в 4 гаражних приміщеннях. Рятувальники ліквідували пожежу гаражів і 3-х легкових автомобілів на загальній площі 200 кв. м.  

росіяни обстріляли Українськ на Донеччині: двоє поранених27.03.24, 14:43 • [views_0]

Попередньо інформації про загиблих чи постраждалих немає.

Нагадаємо

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, що у Донецькій області російські війська за минулу добу, 27 березня, вбили одного жителя Райгородку. Ще двоє жителів області отримали поранення.