na-donechchyni-rosiiany-za-mynulu-dobu-vbyly-5-tsyvilnykh

На Донеччині росіяни за минулу добу вбили 5 цивільних

 • 34557 переглядiв

За минулу добу росіяни вбили 5 мирних жителів і поранили ще 2 у Донецькій області, обстрілявши кілька населених пунктів і пошкодивши будівлі.

За минулу добу російські окупанти вбили п'ятьох мирних жителів Донеччини, поранено двох людей. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає УНН.

Покровський район. У Кераміку Очеретинської громади пошкоджено адмінбудівлю. У Красногорівці 1 людина загинула і 1 поранена. У Курахівці 4 людини загинули й 1 поранена, обстріляні Курахове і Дачне,

- написав Філашкін.

За його словами, у Краматорському районі у Лиманській громаді обстріляні Терни, Торське і Ямполівка. У Костянтинівці пошкоджено 3 приватні будинки.

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено будинок, у Сіверську - 3 будинки і 2 нежитлові споруди. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Федорівка,

-зазначив Філашкін.

Філашкін також повідомив, що всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 383 людини, у тому числі 10 дітей.

Доповнення

Протягом минулої доби окупанти завдали 483 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області. Внаслідок атаки рф на одне з підприємств постраждав 54-річний чоловік.