na-dorogakh-po-ukrayini-cherez-negodu-zatoriv-nemaye-dsns

На дорогах по Україні через негоду заторів немає - ДСНС

 • 13725 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Станом на ранок четверга рух на автомобільних дорогах по Україні забезпечено, через негоду заторів немає. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС.

Як зазначається, на ранок 18 січня спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу у Волинській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській та Полтавській областях, невеликий сніг з дощем у Кіровоградській та Одеській областях, невеликий дощ у Миколаївській області. На решті території без опадів.

"Щодо забезпечення транспортного сполучення: рух на автомобільних дорогах забезпечено, заторів немає", - йдеться у повідомленні.

У відомстві вказали, що частково обмежувався рух великогабаритного вантажного транспорту на окремих ділянках доріг у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській та Одеській областях.

"З 6 години 18 січня рух транспорту поступово відновлюється", - додали у ДСНС.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг, як повідомляється, залучено 1 тис. 89 одиниць техніки та 1 тис. 409 працівників Укравтодору.

Підрозділами ДСНС протягом минулої доби проведено буксирування 59 одиниць автотранспортних засобів, надано допомогу 76 громадянам.

Нагадаємо, у восьми областях України очікується суттєве погіршення погодних умов.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП