na-dorogakh-ukrayini-mistsyami-rukh-upovilneno-dsns

На дорогах України місцями рух уповільнено - ДСНС

 • 9345 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Станом на ранок четверга місцями на автодорогах України виникає тимчасове уповільнення руху, пов’язане з ожеледицею, на одній дорозі на Запоріжжі досі діє обмеження на рух транспорту. Про це УНН повідомляє з полсиланням на прес-службу ДСНС.

"Рух транспорту на автошляхах держави забезпечено. Місцями виникає тимчасове уповільнення руху, пов’язане з ожеледицею", - йдеться у повідомленні.

У Запорізькій області, як зазначається, обмежено рух всіх видів транспорту на ділянці автодороги Н-30 Василівка – Бердянськ (протяжністю 23 км в районі населеного пункту Зеленівка). Причина - розчистка доріг та недопущення утворення заторів. При цьому, за даними відомства, організовано рух транспорту об’їзними автодорогами.

На дорогах України працює 557 одиниць техніки та 1 тис. 176 людей. За минулу добу рятувальники відбуксирували 831 автотранспортний засіб, допомогли 1545 громадянам.

При цьому небезпечних метеорологічних явищ в Україні, як повідомили у ДСНС, не спостерігається. Місцями невеликий сніг у Запорізькій та Донецькій областях.

Нагадаємо, вранці 25 січня було знеструмлено більше 30 населених пунктів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП