na-khersonschini-cholovik-pogrozhuvav-perekhozhim-nozhem-ye-poraneniy

На Херсонщині чоловік погрожував перехожим ножем: є поранений

 • 8954 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Чоловік у нетверезому стані поранив ножем знайомого у Новій Каховці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області, передає УНН.

"Вночі у Новокаховський відділ поліції зателефонували стурбовані громадяни та повідомили, що по вулиці Букіна невідомий чоловік поводиться неадекватно, погрожує людям ножем і поранив іншого чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце інциденту, слідчо-оперативна група поліція виявила чоловіка, якого утримували громадяни. Люди розповіли, що саме він вдарив ножем іншого чоловіка. Пораненим виявився 28-річний місцевий житель. Його доставили в лікарню. Медики діагностували поранення живота. Стан здоров’я постраждалого задовільний.

Кривдника потерпілого поліцейські доставили у відділ поліції. Затриманим виявився 51-річний новокаховчанин.

"Він пояснив, що на вулиці разом з потерпілим вживав алкогольні напої, потім чоловіки посварилися. Причини конфлікту зловмисник не пам'ятає. Але він сказав, що був дуже розлючений, тому вдарив друга ножем, після чого кидався на інших перехожих. Попередня правова кваліфікація злочину - за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Чоловіку може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, в одному з кафе Миколаєва стався конфлікт, під час якого чоловік отримав ножове поранення. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП