na-khersonschini-znayshli-mertvim-matrosa-rozglyadayetsya-versiya-samogubstva

На Херсонщині знайшли мертвим матроса: розглядається версія самогубства

 • 10604 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Тіло матроса 137-го окремого батальйону морської піхоти вчора знайшли на Херсонщині. Про це у коментарі УНН повідомив військовий прокурор Херсонського гарнізону Юрій Гром.

"Близько обіду 18 травня знайшли тіло матроса 1991 року народження 137-го окремого батальйону морської піхоти у 3 кілометрах від несення служби", – зазначив військовий прокурор.

Тіло виявили з вогнепальними проникаючим пораненням грудної клітини. Інших видимих тілесних ушкоджень на ньому не було. Наразі призначена експертиза.

Як було попередньо встановлено, матрос покинув військову частину рано вранці. Ввечері напередодні його не виявили на посту.

"За фактом зареєстрували кримінальне провадження за ст. 408 КК України (дезертирство). Коли знайшли тіло, Слідче управління ГУНП у Херсонській області зареєструвало кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України. Наразі розглядається версія самогубства. Також перевіряються й інші версії", – зазначив Гром.

Нагадаємо, у селі Верхня Білка на Львівщині виявили повішеним тіло 38-річного чоловіка. З'ясувалося, що він був працівником Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного. Смерть військового розслідують як умисне вбивство

Українські Національні Новини

Кримінал та НП