na-khersonshchyni-cherez-ataky-rf-zahynula-liudyna-shche-8-travmovani-ye-vluchannia-u-krytychnu-infrastrukturu

На Херсонщині через атаки рф загинула людина, ще 8 травмовані, є влучання у критичну інфраструктуру

 • 39434 переглядiв

У Херсонській області російські війська обстріляли житлові райони, у 14 населених пунктах області влучивши в об'єкти критичної інфраструктури та приватні будинки, внаслідок чого 1 людина загинула, ще 8 отримали поранення.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли житлові квартали. Були зафіксовані влучання в об’єкти критичної та комунальної інфраструктури. Одна людина загинула, ще вісім - дістали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram, пише УНН.

Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпровське, Велетенське, Інженерне, Кізомис, Комишани, Станіслав, Білозерзу, Берислав, Золоту Балку, Томарине, Нововоронцовку, Козацьке та місто Херсон.

 - написав Прокудін.

Деталі

Голова ОВА також повідомив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 2 приватні будинки.

Були зафіксовані влучання в об’єкти критичної та комунальної інфраструктури, приватні автомобілі. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 8 - дістали поранення.

- зазначив Прокудін.

Доповнення

Сьогодні, 27 квітня керівник МВА Мрочко повідомляв, що у Херсоні пролунали кілька вибухів.