na-khersonshchyni-rosiiany-atakuvaly-kabamy-dva-sela-i-selyshche-ye-poshkodzhennia-ova

На Херсонщині росіяни атакували КАБами два села і селище, є пошкодження - ОВА

 • 24995 переглядiв

Російські війська обстріляли кілька населених пунктів у Херсонській області, пошкодивши житлові будинки, інфраструктуру та транспортні засоби, але жертв серед мирного населення немає.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли 11 населених пунктів та Херсон, скидали КАБи на три населених пункти, пошкодивши житлові будинки, інфраструктуру та транспортні засоби, повідомив у вівторок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

З його слів, минулої доби противник обстрілював Берислав, Новоберислав, Дніпровське, Бургунку, Кізомис, Велетенське, Антонівку, Олександрівку, Гаврилівку, Золоту Балку, Тягинку та місто Херсон. По Микільському, Зміївці та Червоному Маяку ворог спрямував керовані авіабомби, додав Прокудін.

російські військові, як зазначив Прокудін, поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено багатоповерхівку та 10 приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в адмінбудівлю, навчальний заклад, будинок культури, магазин, автошколу та автомобілі.

"Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає", - повідомив Прокудін у Telegram.

росіяни атакували Херсонщину з авіації: загинув чоловік, є пошкодження 25.03.24, 17:28 • [views_0]