na-khersonshchyni-vorozhi-obstrily-zabraly-zhyttia-2-liudei-6-poraneno-ye-vluchannia-u-krytychnu-infrastrukturu-ova

На Херсонщині ворожі обстріли забрали життя 2 людей, 6 поранено, є влучання у критичну інфраструктуру - ОВА

 • 24369 переглядiв

У Херсонській області російські війська обстріляли житлові квартали, пошкодивши 8 багатоповерхових будинків, 26 приватних будинків, навчальний заклад, дитячий садок, заклад культури, об'єкт критичної інфраструктури та газопровід, внаслідок чого 2 людей загинули та 6 отримали поранення.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли житлові квартали, поціливши у навчальний заклад, дитячий садок, заклад культури, об'єкт критичної інфраструктури та газопровід, внаслідок чого 2 людей загинули та 6 отримали поранення, повідомив у вівторок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби противник обстрілював Антонівку, Білозерку, Станіслав, Садове, Іванівку, Новотягинку, Берислав, Новоберислав, Тягинку, Михайлівку, Качкарівку, Нововоронцовку, Зміївку, Червоний Маяк, Козацьке, Веселе та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 8 багатоповерхівок та 26 приватних будинків.

Були зафіксовані влучання в навчальний заклад, дитячий садок, заклад культури, об’єкт критичної інфраструктури та газогін. Через російську агресію 2 людини загинули, ще 6 - дістали поранення

- написав Прокудін у Telegram.

Як уточнив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, за минулу добу російські війська 11 разів обстріляли населені пункти Херсонської громади. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Садовому. Зокрема, у місті було пошкоджено 2 цивільних автомобілі, будівля дитячого садка, 10 приватних і 5 багатоповерхових будинків, гуртожиток. Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської громади, з його слів, за минулу добу 4 людини зазнали поранень. Усім надана медична допомога, вказав Мрочко.

ППО збила 15 з 16 російських безпілотників під час нічних атак23.04.24, 07:19 • [views_0]