na-khersonshchyni-z-ranku-novi-udary-rf-po-beryslavu-ta-novokairakh-ye-postrazhdali

На Херсонщині з ранку нові удари рф - по Бериславу та Новокаїрах, є постраждалі

 • 40989 переглядiв

У Херсонській області російські війська продовжили обстріли, внаслідок яких двоє цивільних отримали вибухові травми та осколкові поранення у Бериславі та Новокаїрі, а під час попереднього обстрілу у Херсоні було поранено одну особу.

У Херсонській області з ранку фіксують нові удари російських військ, ворог, зокрема, продовжив атакувати Берислав з безпілотників та обстріляв Новокаїри, відомо про двох постраждалих сьогодні, а також ще одного постраждалого через обстріл Херсона напередодні, повідомили у Херсонській ОВА у вівторок, пише УНН.

Деталі

За даними ОВА, сьогодні зранку внаслідок скидання вибухівки з дрона у Бериславі постраждав 63-річний місцевий житель. З вибуховою травмою, контузією, пораненням рук та тулуба чоловіка шпиталізували. Потерпілому надається меддопомога, повідомили в ОВА.

Окрім того, російські війська вкрили вогнем Новокаїри. Через ворожий обстріл вибухову травму та уламкове поранення лопатки отримав 67-річний чоловік. Потерпілого шпиталізували. Лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості, вказали в ОВА.

Через учорашній російський обстріл Херсона, за даними ОВА, постраждав місцевий житель. Сьогодні 65-річного чоловіка, який напередодні потрапив під ворожий удар. доставили до лікарні. У потерпілого, як вказано, – контузія, вибухова та черепно-мозкова травми, забій ока та ноги. Медики проводять дообстеження та надають допомогу пораненому.

На Херсонщині ворожі обстріли забрали життя 2 людей, 6 поранено, є влучання у критичну інфраструктуру - ОВА23.04.24, 10:19 • [views_0]