na-khreschatiku-pidlitki-vdarili-nozhem-molodogo-cholovika

На Хрещатику підлітки вдарили ножем молодого чоловіка

 • 12571 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Сьогодні вранці на Хрещатику під час бійки групою підлітків було поранено ножем молодого чоловіка. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м.Києві, передає УНН.

"До чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Хрещатик відбувається бійка. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група територіального управління поліції та медики", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що між двома компаніями молодиків виникла бійка, у результаті якої одного з учасників тричі вдарили ножем і забрали мобільний телефон. 22-річного хлопця госпіталізували із пораненнями у груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві довічно ув’язнили чоловіка, який полоснув ножем таксиста і зарізав військового

На момент приїзду поліцейських учасники конфлікту втекли. Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили два ножі та мобільний, схожий на телефон потерпілого. За показами та прикметами свідків правоохоронці затримали п’ятьох осіб і доставили їх до Печерського управління поліції. Усі вони – неповнолітні.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. З доставленими працюють слідчі, встановлюється роль кожного із них, а відтак за погодженням із процесуальним керівником буде вирішене питання щодо оголошення підозри у вчиненні злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенту-ініціатору столичної різанини у День знань оголошено про підозру

Крім того, після спілкування із потерпілим буде надана додаткова кваліфікація щодо зникнення його мобільного телефону, а після проведення судово-медичної експертизи – щодо ступеня тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, на ринку у Печерському районі Києва сталася стрілянина, охоронець отримав поранення із травматичної зброї.

Українські Національні Новини

Київ